Bruk forkjøpsretten din i Lillehammer Taarn

Sentralt i Lillehammer skal det bygges et tårn med 30 lekre leiligheter fordelt på åtte etasjer. Du som Usbl-medlem har forkjøpsrett.

Ved redaksjonen Foto: Usbl

Sjekk de flotte boligene som skal bygges i det nye leilighetskomplekset Lillehammer Taarn! Utbygger er Lillehammer Taarn AS, men ved salgsstart har Usbl-medlemmer forkjøpsrett.

Fristen for å melde forkjøpsrett er onsdag 17. januar kl. 10. Innen denne fristen må medlemmer ha sendt inn kjøpetilbudet til DNB Eiendom AS. 

På boligjakt? Meld deg inn i Usbl nå og se alle de fine boligene du kan kjøpe med forkjøpsrett! Du som er medlem får også tilgang til en mengde gode medlemsfordeler.

Bærekraftige boliger

Lillehammer Taarn består av 30 eksklusive to-, tre- og fireroms arkitekttegnede leiligheter. Boligkomplekset ligger sentralt i Lillehammer med gangavstand til “alt”, og har en bærekraftig profil. 

Taarnet har åtte etasjer. Høyden og beliggenheten ved Mesnaelva gjør at du har flott utsikt uansett hvilken etasje du befinner deg i. På taket er det en fantastisk, felles hage med 360 graders utsikt. Hagen vil bli inndelt i soner med pergola, som gir god mulighet for ulike lune sitteplasser. Store deler av takhagen er til felles benyttelse. De to øverste leilighetene vil i tillegg ha egen privat takhage.Lillehammer Taarn er et nytt leilighetskompleks i Lillehammer.

Arkitekttegnede leiligheter

Det skal bygges 30 leiligheter og størrelsen vil variere mellom 27 og 126 kvadratmeter.

Lillehammer Taarn vil bli Mjøsbyens nye ikon og knutepunkt. Finn den leiligheten som passer deg best og meld forkjøp innen fristen. 

Mer info om prosjektet finner du her.

Bruk forkjøpsretten din og sikre deg en av de nye, bærekraftige boligene i Lillehammer Taarn.