Hopp til hovedinnhold
Bli medlem

7 grunner til å kjøpe ny bolig

Vurderer du å kjøpe bolig i et nybygg? Her er 7 tips du bør vite før du kjøper ny bolig.

Eldre dame med som sitter på en hvit sofa med en laptop i fangen, mens hun hører på musikk med hodetelefoner.

1. Garanti i 5 år etter overtakelse

Du har fem års garanti og reklamasjonsrett på boligen. Dette gir deg et mye sterkere rettsvern enn om du kjøper en brukt bolig. I tillegg tar vi en gjennomgang av boligen sammen med deg ett år etter overtakelsen, for å kontrollere at alt er i orden.

2. Fast pris - ingen budrunde

Alle våre boliger selges til fast pris, slik at du slipper hektiske budrunder som går langt over takst. Du vet hva boligen koster, og hva du må forholde deg til.

3. Lav dokumentavgift

Dokumentavgiften er mye lavere for en ny bolig, ettersom denne avgiften beregnes fra tomteverdien og ikke ut fra hele kjøpesummen, som på brukte boliger.

4. Ny bolig er et trygt valg

Våre boliger følger nye byggestandarder og forskriftskrav om våtrom, teknisk anlegg, brannsikring, materialer og miljø.

5. Alt er nytt

Det er noe helt spesielt å flytte inn i en helt ny bolig, hvor absolutt alt er nytt og urørt; vinduene holder godt på varmen, luftsirkulasjonen er god, hvert rom har de fargene, det gulvet og de dørene som du ønsker deg. Og ikke minst; du trenger ikke å tenke på oppussing og nye kostnader på mange, mange år.

6. Miljøvennlig

Myndighetene har satt visse miljøkrav for alle nye bygg som bygges. Nye boliger har derfor mer miljøvennlige standarder enn bruktboliger.

7. Og ikke minst; det er trygt å kjøpe av Usbl

Usbl har over 70 års erfaring som boligutvikler, har god økonomi, samarbeider med solide aktører i byggebransjen og bruker anerkjente arkitekter. Vi bygger boliger i et langsiktig og bærekraftig perspektiv, og som forretningsfører følger vi byggeprosjektet lenge etter at det er ferdigstilt og ordner opp i hverdagen for at du skal trives i boligen din. Dette skiller oss fra andre, tradisjonelle boligbyggere.