Bjørnstadsvingen

Spikkestadveien 3-7, 3440 Røyken
Pris 3 290 000 –  4 650 000
Størrelse 90–128 m2
Soverom 3

Litt om Bjørnstadsvingen

Forkjøpsretten for Usbl-medlemmer er nå avklart.

Det er GE Røyken Terasse AS som er utbygger av dette prosjektet.

Det er gjerne de små, enkle tingene som gjør hver dag litt bedre. Lyden av glade barn som leker trygt rett utenfor døren. Frihetsfølelsen i solen på takterrassen. Eller kanskje den friske, grønne naturen som venter på deg rett rundt hjørnet. I Bjørnstadsvingen får du alt dette. Og mer til.

På Midtbygda i Røyken venter 23 splitter nye hjem på deg som vil ha en enklere hverdag, enten du flytter fra hus og ønsker å bo i en lettstelt og topp moderne leilighet eller du ønsker et praktisk romslig rekkehus for hele familien. Du er kun få minutter unna turstiene i marka, kjøpesenter, svømmehall, bibliotek, nærmeste skole eller barnehage – og bruker heller ikke lang tid til steder som Drammen, Asker eller Oslo.

Det er totalt syv romslige leiligheter over ett plan. Alle har stor balkong med god utsikt. Leilighetene har åpen og luftig planløsning med 3 soverom.

Det er totalt 16 innholdsrike rekkehus, alle over 3 plan med solfylt takterrasse. Rekkehusene har stort bad og eget gjestetoalett. Man kan utvide med et ekstra bad i 2. etasje. Boligene har 3 soverom og egen TV-stue i 2. etasje. Det er egen utgang til terreng fra kjøkkenet.

 

Les mer om prosjektet