Hundstokktunet

Raveien 303, 3220 Sandefjord
Pris 2 910 000  
Størrelse 91 m2
Soverom 3
Ledige boliger 0 av 16 boliger ledige! Gå til boligoversikt
Visning Kontakt megler for visning.
Stian Dursett, EiendomsMegler 1 +47 992 77 710 stian.dursett@em1.no

Litt om Hundstokktunet

Alle boligene er nå solgt!

Hundstokktunet borettslag ligger solrikt, grønt og landlig til i et rolig og etablert boligområde på Hundstokk i Sandefjord. Ti minutter i bil og du er i sentrum. Og setter du deg på sykkelen, har du både dagligvarehandel, postkontor og Obs kjøpesenter innen kort avstand. Barnefamilier kan glede seg over barnehager i nærområdet, ny barneskole på Haukerød og Bugården ungdomsskole. E18 ligger ikke langt unna. Derfra er veien kort enten du skal med bil eller buss til de andre Vestfoldbyene, Torp Sandefjord Lufthavn eller Oslo.

4-mannsboligen består av 3- og 4-roms leiligheter med alt på ett plan, med åpen løsning fra stue til kjøkken med utgang til markterrasse i 1. etasje eller stor balkong på 14 m² eller 24 m² fra 2. etasje. Leilighetene får egen garasje med sportsbod i bakkant.

Hundstokktunet borettslag forvaltes av oss i Usbl. Vi har et langt perspektiv på å bygge og forvalte boliger. Som forretningsfører følger vi byggeprosjektet lenge etter at det er ferdigstilt og ordner opp i hverdagen for at du skal trives i boligen din. Dette skiller oss fra andre, tradisjonelle boligbyggere.

 

Meld interesse for Hundstokktunet

 • Ideelt for småbarnsfamilier

  Kort vei til skoler og barnehager.

 • Nært sentrum

  Ti minutter i bil til Sandefjord sentrum.

 • Ideelt for aktive mennesker

  Kort vei til idrettsanlegg og turområder.

 • Nært det du trenger i hverdagen

  Gjør alle dine hverdagslige ærend i nærområdet. 


Grønne omgivelser

Hundstokktunet er det perfekte utgangspunktet for aktive mennesker, sommer som vinter. Her kan barna vokse opp i et godt bomiljø som vil inspirere til bruk av naturen og utelek i landlige omgivelser.
Stian Dursett, EiendomsMegler 1

Boligoversikt

Laster boligvelger...