Hundstokktunet

Raveien 301, 3220 Sandefjord
Pris 2 620 000 - 2 670 000
Størrelse 73 m2
Soverom 2
Ledige boliger 0
Visning Alle boligene er solgt!
Stian Dursett, EiendomsMegler 1 +47 992 77 710 stian.dursett@em1.no

Litt om Hundstokktunet

Alle boligene på Hundstokktunet er nå solgt! 

Byggingen er godt i gang, og det blir innflytting sommeren 2018.

Firemannsboligen består av 3- roms leiligheter med åpen løsning fra stue til kjøkken med utgang til markterrasse i hele leilighetens bredde i 1. etasje eller stor balkong på 13 kvm i 2. etasje. Leilighetene inneholder bad, entre med skyvedørsløsning til bod og 2 soverom. Alle leilighetene har egen garasje og sportsbod.  

Hundstokktunet borettslag ligger solrikt, grønt og landlig til i et rolig og etablert boligområde på Hundstokk i Sandefjord. Ti minutter i bil og du er i sentrum. Og setter du deg på sykkelen, har du både dagligvarehandel, postkontor og Obs kjøpesenter innen kort avstand. Barnefamilier kan glede seg over barnehager i nærområdet, ny barneskole på Haukerød og Bugården ungdomsskole. E18 ligger ikke langt unna. Derfra er veien kort enten du skal med bil eller buss til de andre Vestfoldbyene, Torp Sandefjord Lufthavn eller Oslo.

 

 


Grønne omgivelser

Hundstokktunet er det perfekte utgangspunktet for aktive mennesker, sommer som vinter. Her kan barna vokse opp i et godt bomiljø som vil inspirere til bruk av naturen og utelek i landlige omgivelser.
Stian Dursett, EiendomsMegler 1