Seut Brygge

Mosseveien 63-65, 1610 Fredrikstad
Pris 2 800 000 – 11 000 000
Størrelse 52–172 m2
Soverom 1–3

Litt om Seut Brygge

Det er Backe prosjekt som er utbygger av dette prosjektet, og Usbl er forretningsfører. Forkjøpsretten for medlemmer i Usbl er avklart, og nå er det fritt frem for alle å kjøpe bolig på Seut Brygge.

Ta del i et nytt liv med bryggepromenade, nærhet til sjøen og vestvendt utsikt som bringer sol og lange sommerkvelder på uteplassen. Herfra er det kort vei inn til sentrum og til nærmeste handelsområde på Gressvik. Er du glad i sjøen, er det flere båthavner i nærheten – og du har hele skjærgården foran deg. Det blir også båtplasser ved den nye bryggekanten. Velkommen til Seut Brygge.

I første salgstrinn legges 41 to-, tre- og fireroms leiligheter ut for salg. Bygget blir på 11 etasjer, og byr på utsikt i alle retninger. Her er det noe for enhver smak; fra de som vil ha en hyggelig to- eller treroms, til de som ønsker det storslåtte og særegne med masse lys og luft. Felles for alle er gode og gjennomtenkte planløsninger, uteplasser vendt mot sydvest, felles takterrasse til fri bruk for alle beboere og materialvalg som holder i årevis.

 

Les mer om prosjektet