Hopp til hovedinnhold
Bli medlem

Bø Sommarland

Som medlem betaler du kun kr 229,- per billett.

Billetter til Bø Sommarland til medlemspris!

Velkommen til skandinavias største badepark! Bø Sommarland åpner 4. juli.

Som medlem betaler du kun kr 229,- per billett. Billetten gjelder en valgfri ordinær åpningsdag, og er gyldig hele sesongen.

For å overholde smittevernregler har Bø Sommarland innført kapasitetsbegrensninger på antall gjester i parken. Det innebærer at alle gjester må forhåndskjøpe billetter i deres nettbutikk.

Det er kun mulig å kjøpe billett til en valgt dato og vi gjør oppmerksom på at det kan være dager hvor det er utsolgt. Det vil ikke være mulig å kjøpe billetter i lukene i år.


Prisen på kr 229 er per billett og uavhengig av høyde. For å få rabatt må du velge «Dagsbillett over 140 cm». Husk at gjester under 95 cm også må ha billett (denne er gratis i nettbutikken). 

Slik kjøper du billett til medlemspris:

For å kjøpe billetter til medlemspris må du sende en SMS med kodeord «sommarland» til 1963.

Du vil da motta en rabattkode som du bruker på sommarland.no når du kjøper billetter. Velg dato for når du ønsker å besøke parken. Rabattkoden gjelder for ett billettkjøp på inntil 10 billetter.

Husk at rabattkoden må benyttes innen 60 minutter og billettene må kjøpes på sommarland.no. Du kan ikke bruke rabattkoden i billettluken i parken. Medlemsbevis eller medlemsappen må fremvises sammen med billetten ved inngangen til parken.

Smitteverntiltak

Bø Sommarland har i forbindelse med Covid-19 pandemien innført smitteverntiltak, slik at parken skal være trygg både for gjester og medarbeidere.

Tiltakene finner dere her.

Bø Sommarland legger ut oppdatert informasjon på sommarland.no , og vi anbefaler at alle gjør seg kjent med informasjonen før ankomst.