Hopp til hovedinnhold
Bli medlem

Oslo Jazzfestival

Gjør deg klar for spennende musikkopplevelser og herlig stemning når Oslo Jazzfestival går av stabelen 9. - 15 august – med Usbl som en av hovedsponsorene!

Jazz til medlemspris

I år som i fjor er Usbl en av hovedsponsorene når populære Oslo Jazzfestival går av stabelen i august. Det gir deg som er Usbl-medlem og glad i musikk en spesielt god fordel.

Som medlem i Usbl får du 25 % rabatt på billetter til festivalens konserter. Bruk koden "Usbljazz20" for å få din rabatt. 

Les mer om konsertene og kjøp billetter her.  

Endringer i programmet

Grunnet den pågående covid19-pandemien og myndighetenes tiltak for å begrensning av smittespredning avlyser Oslo Jazzfestival årets åpningskonsert med The Source of Oslo i Den Norske Opera & Ballett 9. august.

Alle billettkjøpere blir kontaktet direkte vedrørende rutine for refundering.

Festivalen avventer ytterligere føringer fra Kulturdepartementet førstkommende torsdag med tanke på øvrig festivalprogram.

Vinn privat konsert hjemme i ditt borettslag eller sameie!

Har du lyst til å invitere naboene i borettslaget eller sameiet ditt til en intimkonsert med Daniela Reyes Holmsen lørdag 15. august? Reyes Holmsen stakk av med prisen Usbl Jazztalent i fjor.

Dette er en flott mulighet til å arrangere en ekstra hyggelig og unik sommerfest hjemme hos dere. Alle borettslag og sameier som er forvaltet av Usbl og som ligger i Oslo, kan delta i konkurransen.

Send en kort e-post til els@usbl.no med en beskrivelse av hvorfor nettopp ditt borettslag eller sameie fortjener å vinne et musikalsk innslag innen 15. juni.

Konkurransen arrangeres i samarbeid med Oslo Jazzfestival.