Hopp til hovedinnhold
Bli medlem

Tusenfryd

Medlemmer i Usbl får hver sesong kjøpt billetter til TusenFryd til en svært god medlemspris.

Tusenfryd-billetter til medlemspris!

Usbl har et mangeårig samarbeid med TusenFryd og hver sesong får medlemmer kjøpt billetter til en svært god medlemspris. TusenFryd er Norges største fornøyelsespark som ligger på Vinterbo i ÅS kommune, 20 minutter fra Oslo.

For å overholde smittevernregler har TusenFryd innført kapasitetsbegrensninger på antall gjester i parken. Det innebær at alle gjester må forhåndskjøpe billetter online via deres webshop.

Det er kun mulig å kjøpe billett til en spesifikk dato og vi gjør oppmerksom på at det kan være dager hvor det er utsolgt. Det vil ikke være mulig å kjøpe billetter i lukene i år.

HALLOWEEN PÅ TUSENFRYD

Opplev en annerledes Halloween på TusenFryd: 26. september – 4. oktober (alle dager), samt 10., 11., 17., 18., 24. og 25. oktober.

I år er det 5 år siden TusenFryd startet med å pynte deler av parken og ønske velkommen til en skummel Halloween-feiring. Dette har blitt svært godt mottatt! 

Deler av parken blir pyntet med gresskar og halm. I tillegg er det egne labyrinter hvor «overraskelsene» kan vente rundt hvert hjørne.

Les mer om Halloween på Tusenfryd.

Som medlem betaler du kun:

  • Kr 320 i juni
  • Kr 330 i juli og august
  • Kr 270 i september og oktober

Prisene er pr. billett og uavhengig av høyde. Alle gjester under 95 cm går gratis i parken.

Det er ikke returrett på evt. ubenyttede billetter.

Slik kjøper du billett til medlemspris:

For å kjøpe billetter til medlemspris må du sende en SMS med kodeord «tusenfryd» til 1963.

Du vil da motta en rabattkode som du bruker på tusenfryd.no når du kjøper billetter. Velg dato for når du ønsker å besøke parken. Rabattkoden gjelder for ett billettkjøp på inntil 10 billetter.

Husk at rabattkoden må benyttes innen 60 minutter og billettene må kjøpes på tusenfryd.no. Du kan ikke bruke rabattkoden i billettluken i parken. Medlemsbevis/medlemsappen må fremvises sammen med billetten ved inngangen til parken.

Smitteverntiltak

TusenFryd har i forbindelse med Covid-19 pandemien innført smitteverntiltak, slik at parken skal være trygg både for gjester og medarbeidere.

Tiltakene finner dere her. 

TusenFryd legger ut oppdatert informasjon på tusenfryd.no, og vi anbefaler at alle gjør seg kjent med informasjonen før ankomst.