Hopp til hovedinnhold
Bli medlem

Fjellsrudåsen

Hølandsveien 80, 1903 Gan

Pris 1 046 000 - 1 086 000

Kvm 61 - 62

Ønsker du å kunne flytte rett inn i en nyoppført og innbydende leilighet? Hva med å bo tilbaketrukket med kort vei til skole, barnehage og marka? Velkommen til Hølandsveien 80.

Boligprosjektet består av 28 treroms leiligheter. Hus A er utsolgt, og nå legges hus B ut for salg.

Prosjektet skal oppføres på Fjellsrudåsen, et nytt byggefelt på Gan i Lillestrøm kommune. Det vil bli etablert lekeplass på feltet, og det er i tillegg avsatt store arealer til felles- og friarealer. Feltet grenser til marka og vil således by på svært gode rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Dette blir et meget barnevennlig område med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon (tog/buss), flotte rekreasjonsområder og gode servicetilbud.

Lillestrøm kommune har et rikt kulturliv og en vakker natur som innbyr til friluftsliv. Det er flotte bademuligheter ved Tientjernet, Hvalstjern, Heiavann og Gansvika. Fet IL tilbyr fine fasiliteter med fotballbaner, friidrettsbane og idrettshall (Fethallen). I tillegg er det kort vei til Heia skistadion med lysløyper og skiskyting, samt skiskole og karusellrenn for barna. Fet Golfklubb har drivingrange, proshop og kafé m.m.


Har du spørsmål om prosjektet, kontakt megler:

Petter Andre Aure
Eiendomsmegler MNEF

Tlf.: 450 07 097
E-post: paa@proaktiv.no

Rune Emilsen
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Tlf.: 916 63 383
E-post: re@proaktiv.no

Områdekart