Hopp til hovedinnhold
Bli medlem

S54 Oslo

Sandstuveien 54, 1184 Oslo

Kvm 44 - 95

S54 Oslo blir et helt nytt boligprosjekt med flott beliggenhet ved Brattlikollen. Her bor du i umiddelbar nærhet til fine turområder som Ekeberg og Østensjøvannet.

Kommer for salg!

Litt om S54 Oslo

S54 Oslo blir et helt nytt boligprosjekt med flott beliggenhet ved Brattlikollen. Her bor du i umiddelbar nærhet til fine turområder som Ekeberg og Østensjøvannet. Brattlikollen T-banestasjon er bare noen hundre meter unna, og på ca. 20 minutter er du i Oslo sentrum. Bor du i S54 Oslo trenger du egentlig ikke egen bil.

Det ligger en Rema 1000-butikk rett nedi gata for det du trenger i hverdagen, og for storhandelen finnes det 85 butikker på senteret på Lambertseter.

Rett i nærheten finner du også rekreasjonsområdet Brannfjell, hvor du kan fortsette videre mot Ekebergsletta. Her er det et rikt utvalg av aktiviteter året rundt. Og litt lenger unna lokker vakre Østmarka.

I trinn 1 består boligprosjektet av 27 nye 2-, 3- og 4-roms leiligheter fra 44 til 95 kvm. Leilighetene får alle smarte og moderne planløsninger, enten du velger den minste eller blant de største. Store vindusflater gir mye lys, selv på vinteren, og skaper gode rom og med utsyn mot det grønne gårdsrommet utenfor. Alle leilighetene får egen privat balkong eller markterrasse, og noen få vil ha store, solrike, private takterrasser.

Forkjøpsrett for Usbl-medlemmer

Alle kan kjøpe bolig i S54 Oslo, men ved salgsstart har Usbl-medlemmer forkjøpsrett. Salgsstart planlegges i løpet av 2020. For mer informasjon om forkjøpsretten, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post usbl@usbl.no

Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene.

Har du spørsmål om prosjektet, kontakt megler:

Iga Okon
Eiendomsmegler, Sem & Johnsen

Tlf.: 919 94 884
E-post: io@sem-johnsen.no

 

Finn Bragnes
Eiendomsmegler, Sem & Johnsen

Tlf.: 913 15 818
E-post: fbr@sem-johnsen.no

Områdekart