Bli medlem

Soria Hage

Sandakerveien 33 C, 0477 Oslo

Kvm 36 - 104

Prosjektet er plassert på Torshov mellom Sagene, Bjølsen, Nydalen, Storo og Grünerløkka. Herfra er det gangavstand til de fleste fasiliteter.

Salgsstart planlegges i løpet av 2020

Litt om Soria Moria

Prosjektet er plassert på Torshov mellom Sagene, Bjølsen, Nydalen, Storo og Grünerløkka. Herfra er det gangavstand til de fleste fasiliteter. Akershelva ligger i umiddelbar nærhet med flotte turstier helt fra sentrum i sør til Maridalen/Nordmarka i nord. I området er det også et mangfoldig kulturtilbud med blant annet Soria Moria, Ringen kino, Månefisken og Wallmanns. Området kan også friste med en rekke spisesteder og kafeer, i tillegg til legendariske Strøm-Larsen, kjøttforhandleren som er viden kjent i Oslo. Til Nydalen, Handelshøyskolen BI og Storo Storsenter er det kun 1,5 km.

Vogts gate fungerer som strøkets hovedgate. Gaten trafikkeres av trikker som går mellom sentrum og Kjelsås. Nærmeste stoppested for offentlig kommunikasjon er Torshov, kun ca. 200 meter fra leilighetene. Stoppestedet betjenes av trikkelinjene 11, 12 og 13, samt busslinje 20. Med trikken tar det 12 minutter til Oslo S, og den har avganger hvert 3.-4. minutt.

Forkjøpsrett for Usbl-medlemmer

Alle kan kjøpe bolig i Soria Hage, men ved salgsstart har Usbl-medlemmer forkjøpsrett. Salgsstart planlegges i løpet av 2020. For mer informasjon om forkjøpsretten, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post usbl@usbl.no

Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene.

Meld interesse

 Jeg samtykker til at Usbl kan sende meg informasjon og megler kan kontakte meg om prosjektet. Samtykket kan til enhver tid trekkes ved å kontakte oss eller bruke lenke til avmelding i e-post. Se mer i Usbl’s personvernerklæring om behandling av personopplysninger.

Områdekart