Hopp til hovedinnhold
Bli medlem

Solheimstunet

1473 Lørenskog

Pris 5 390 000 - 6 490 000

Kvm 90 - 109

På Solheimstunet trinn tre får du og familien en enklere hverdag. Boligene ligger sentralt til i Lørenskog, med kort vei til butikker, kollektivtrafikk, flotte turområder, interessante kulturtilbud, gode skoler og barnehager. Det er med andre ord kort avstand til alt du trenger – og ønsker deg.

Leilighetene er innflyttingsklare

Visning

8. oktober kl. 17.30-18.30
18. oktober kl. 13.30-14.30
22. oktober kl. 16.00-17.00
29. oktober kl. 17.00-18.00


Ta kontakt med megler for påmelding til visning. Visninger avlyses dersom ingen melder seg på. 

Om Solheimstunet

Står en lys og luftig leilighet med store vinduer og en herlig uteplass høyt på ønskelisten din? Da har du kommet til rett sted. Enten du går for en leilighet på bakkeplan med hyggelig markterrasse, eller velger en av boligene i etasjene over, med deilig balkong eller privat takterrasse, er det bare å glede seg til godværsdager. Solheimstunet byr på ekstra lyse og luftige boliger med store vinduer og skyvedører fra gulv til tak, så her er det bare å slippe solen inn.

Byggetrinn 3 består av 56 leiligheter fordelt på fem etasjer i to bygg, begge med både trapp og heis. Leilighetene har ulike størrelser og forskjellige prisklasser, noe som gjør det enkelt for deg å finne din drømmebolig. I kjelleren er det parkering og boder, mens på toppen ligger en felles takterrasse for alle beboere.

Vi har nå kun igjen tre- og fireroms leiligheter.

Adressen til Solheimstunet er Astrids vei 6 og Ragnhilds vei 3, 1473 Lørenskog.

Hva med en digital visning?

Ta en titt på disse tre leilighetene som er ledig i Solheimstunet nå.

«Det var mange ting vi likte ved leiligheten, og spesielt planløsningen. At det er to bad, det ene med adgang rett fra soverommet, likte vi godt,» forteller Anders.

Interessert i dette prosjektet?

Meld interesse for å holde deg oppdatert på nyheter fra Solheimstunet.

 Jeg samtykker til at Usbl kan sende meg informasjon og megler kan kontakte meg om prosjektet. Samtykket kan til enhver tid trekkes ved å kontakte oss eller bruke lenke til avmelding i e-post. Se mer i Usbl’s personvernerklæring om behandling av personopplysninger.

Eiendomsmegler 1

Geir Nyland

Områdekart