Last ned Usbl medlem 

Slik kommer du i gang

 

1. Last ned appen Usbl medlem i
Apple Appstore eller Google Play.

 

2. Logg inn med din e-post-adresse og passord du fikk ved aktivering av medlemskortet. Ikke aktivert? Velg "ny bruker".

 

3. Gå til Min Side og registrer kontonummer til et betalingskort (kredittkort kan ikke registreres).

 

4. Du får rabatt når du viser medlemskortet i appen.

 

5. ...og bonus når du betaler med betalingskortet du har registrert i appen.


Kom i gang

Medlemsappen laster du lett ned i Google Play eller App Store når du søker på navnet Usbl medlem. Medlemsappen kan du ta i bruk med en gang, men ønsker du å laste ned ditt digitale medlemskort er du nødt til å aktivere medlemskortet ditt ved å registrere medlemsnummeret og postnummeret ditt.

Dersom du allerede har aktivert kortet ditt, logger du inn med samme e-postadresse og passord som du opprettet når du aktiverte kortet.

undefined

Digitalt medlemskort

Med den nye medlemsappen blir det enda enklere for deg å benytte deg av dine medlemsfordeler.

Medlemsappen vil gi deg en god oversikt over hvor du har gode rabatter og bonuser, oversikt over våre boligprosjekter og boliger på forkjøpsrett.

Du vil også nå ha tilgang tilditt medlemskort digitalt i medlemsappen. Er du en av de som foretrekker å bruke det gamle medlemskortet i plast, så vil vi fortsatt sende ut dette i posten.

Viktig for å få bonus

Bonus registreres via bankenes betalingssentral, og du må derfor ha registrert ditt bankkontonummer på din profil for å få registrert din bonus når du bruker bankkortet som er knyttet til ditt kontonummer (NB! Kredittkort kan ikke benyttes).

Dersom du ikke ønsker å registrere kontonummer i appen, må du fortsatt huske å ha med deg det fysiske medlemskortet når du handler, og trekke kortet i betalingsterminalen før du betaler.