Kamfjordverven

Hegnaveien 3 - 9, 3235 Sandefjord
Pris 3 050 000 –  6 990 000
Størrelse 70–111 m2
Soverom 2–3

Litt om Kamfjordverven

Det er Wolff Eiendom AS som er utbygger av dette prosjektet, og Usbl er forretningsfører. Forkjøpsretten for medlemmer i Usbl er avklart, og nå er det fritt frem for alle å kjøpe bolig i Kamfjordverven.

Kamfjordverven borettslag får en flott beliggenhet rett i utkanten av Sandefjord sentrum, nærmere bestemt på Kilen. Er du vant til å bo i Sandefjord, vet du at byen har mye å lokke med av både shopping, restauranter, Hvalfangsmuseet, friluftsliv og et rikt kulturliv. Alt dette er kun en kort spasertur unna din nye bolig! Det er også kort avstand til kollektivmuligheter med meget gode bussforbindelser i alle retninger, kun 20 minutter til Torp flyplass, og gangavstand til fergeterminalen med flere daglige avganger til Strømstad i Sverige.

I 1. etasje i Kamfjordverven blir det forretningslokaler, og over forretningslokalene skal det bygges 4 lavblokker over 3 og 4 etasjer med til sammen 45 leiligheter. Boligene får gode planløsninger med 2 eller 3 soverom, de fleste får to bad, vannbåren gulvvarme, kjøkken med integrerte hvitevarer og store, solrike syd- og sydvestvendte balkonger/uteplasser. Det blir heis og biloppstillingsplass i felles parkeringskjeller.

 

Les mer om prosjektet