Lillehammer Taarn

Brubakken 2, 2615 Lillehammer
Pris 1 550 000 – 9 200 000
Størrelse 27–126 m2
Soverom 1–3

Litt om Lillehammer Taarn

Det er Lillehammer Taarn AS som er utbygger av dette prosjektet, og Usbl er forretningsfører. Forkjøpsretten for medlemmer i Usbl er avklart, og nå er det fritt frem for alle å kjøpe bolig i Lillehammer Taarn.

30 eksklusive to-, tre- og fireroms arkitekttegnede leiligheter, gangavstand til “alt”, og en bærekraftig profil gjør taarnet til et topp moderne tilskudd til Lillehammers boligtilbud.

Alle de 30 leilighetene har lysinnslipp fra to sider, noe som gjør at naturlig lys utnyttes bedre og øker utsyn. Nærheten til omgivelsene får du også gjennom leilighetens én eller to vinterhager, der den vakre utsikten kan nytes året rundt. Under den varme årstiden kan innglassingen foldes helt ut til siden.

Taarnet har åtte etasjer. Høyden og beliggenheten ved Mesnaelva, gjør at du har flott utsikt uansett hvilken etasje du befinner deg i. På taket er det en fantastisk, felles hage med 360 graders utsikt. Hagen vil bli inndelt i soner med pergola som gir god mulighet for ulike lune sitteplasser. Store deler av takhagen er til felles benyttelse. De to øverste leilighetene vil i tillegg ha egen privat takhage.

I Lillehammer Taarn er alt tilrettelagt for gode opplevelser både på hjemmebane og i lokalmiljøet. I Taarnets smørebu kan du preppe skiene før søndagsturen. Med Storgata og kulturinstitusjoner et steinkast unna, er det gode muligheter til å nyte kafélivet, butikker, konserter og alt annet som tilhører en urban livsstil.

Sentral beliggenhet gir mulighet til å tenke seg en bilfri tilværelse, eller mindre bilbruk og færre biler. Herfra går det offentlig kommunikasjon i alle retninger, med busser rundt om i lokalsamfunnet, og tog og buss til destinasjoner utover vårt distrikt.

Hvis du likevel har bil, tilbyr Lillehammer Taarn et topp moderne parkeringsanlegg i kjelleren. Her er det også mulighet for ladestasjon for elektrisk bil. Taarnet vil i tillegg bli utstyrt med en BMW I3 som du kan leie.

 

Les mer om prosjektet