Elveparken 2

Jessheim Sør, 2050 Jessheim
Pris 1 648 922 –  3 242 499
Størrelse 26–60 m2
Soverom 0–2

Litt om Elevparken 2

Forkjøpsrett

Alle kan kjøpe bolig i Elveparken 2, men ved slagsstart har Usbl-medlemmer forkjøpsrett.

Fristen for å melde forkjøpsrett er torsdag 25. april kl. 12:00. Innen denne fristen må medlemmer som ønsker å benytte forkjøpsretten ha sendt inn kjøpetilbudet til Eiendomsmegler 1 Oslo AS, avd. Prosjekt.

For mer informasjon om forkjøpsretten, besøk usbl.no eller ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post. Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene.

Om prosjektet

Det er Conceptor BOLIG som er utbygger av dette prosjektet, og Usbl er forretningsfører.

I løpet av 2019 starter byggingen av det som over noen år blir en fantastisk ny bydel med 800 leiligheter, butikker, service og næringsvirksomhet rett ved avkjøringen til E6 Jessheim og mindre enn 10 minutter fra Gardermoen. Nå legges salgstrinn to, Elveparken 2, ut i markedet. Det er en ideell beliggenhet for de som vil jobbe i Jessheim- og Gardermoen området, samt de som pendler via hovedflyplassen. Velkommen til Jessheims Barcode prosjekt! 

I Elveparken 2 vil du bo i et trivelig og velfungerende bomiljø, med spennende arkitektur, luftige og solrike uteplasser, grønne planer og lekeområder. Biltrafikken i boligområdet ledes ned i garasjeanlegget. Her trenger du ikke tenke på snømåking og gressklipping eller vedlikehold av fasader. Så enkelt. Her kan du med god samvittighet bare låse døren og dra på jobb, eller på tur. 

Elveparken 2 har 85 leiligheter fordelt på 6 etasjer. Her kan du velge blant 1-roms (23 til 26 kvm BRA), 2-roms (34 til 49 kvm BRA) og 3-roms (51 og 60 kvm BRA) leiligheter. Felles for alle er gjennomarbeided og arealeffektive planløsninger som gir deg lyse og luftige leiligheter på små arealer og med egen balkong. Heis til alle leiligheter. Det tilbys automatisert parkeringsanlegg over 3 plan mot et pristillegg. 

 

Se prosjektets hjemmeside