Holmestrand Brygge

Havnegata 9, Holmestrand
Pris 1 550 000 – 12 700 000
Størrelse 39–204 m2
Soverom 1–4

Litt om Holmestrand Brygge

Forkjøpsrett

Alle kan kjøpe bolig på Holmestrand Brygge, men ved slagsstart har Usbl-medlemmer forkjøpsrett.

Fristen for å melde forkjøpsrett er torsdag 11.april kl. 10:00. Innen denne fristen må medlemmer som ønsker å benytte forkjøpsretten ha sendt inn kjøpetilbudet til Proaktiv Eiendomsmegling. Du finner link til kjøpetilbudet lengre ned på denne siden.

For mer informasjon om forkjøpsretten, besøk usbl.no eller ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post. Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene.

Velkommen til informasjonsmøte - Bygg A i Holmestrand Brygge

Tid: tirsdag 2. april kl. 18:00 - 19:30
Sted: Langgaten 47, Holmestrand

Om prosjektet

Det er Holmestrand Utvikling AS som er utbygger av dette prosjektet, og Usbl er forretningsfører. Utbyggingen av Holmestrand Brygge utgjør et helt kvartal med den aller beste beliggenheten i hjertet av sentrum i Vestfoldbyen.

Byggestart var i mars 2019 og prosjektet skal stå ferdig første kvartal 2021. Prosjektet vil inneholde omtrent 80 leiligheter med leiligheter fra 39 m2 og opp til 204 m2. Beboere får også mulighet til å leie gjesteleilighet ved behov.

I kvartalet vil det bli etablert butikker ut mot gateløpene. Over butikketasjen vil det bli dannet et byrom med utvendige trapper opp fra tre ulike gateløp. Leilighetene blir liggende i ytterkant og byrommet dannes i midten som en stille og rolig oase.

Holmestrand Brygge gir deg det meste av det du har behov for rett utenfor stuedøren. Her blir det gangavstand til butikker, offentlige kontorer, byens nye bibliotek og barnehage. Og det beste av alt; den nye og flotte jernbaneterminalen er bare noen få skritt unna.

Om Bygg A

Bygg A vil bli organisert som borettslag. Dette bygget består av 21 leiligheter fra 39 – ca. 204 kvadratmeter. På taket av høyhusene vil det bli etablert private takparseller, de største leilighetene vil få hver sin takparsell. Her blir det førstemann til mølla når det gjelder valg av parsell.

Les mer om prosjektet