Holtekilen Front

Michelets vei 26, 1368 Stabekk
Pris Pris kommer 
Størrelse 48–118 m2
Soverom 1–3

Litt om Holtekilen Front

Det nærmer seg salgsstart for Holtekilen Front -moderne fjordleiligheter innerst i Holtekilen. Neptune Properties er utbygger av dette boligprosjektet og Usbl er forretningsfører. Medlemmer i Usbl vil få forkjøpsrett på disse leilighetene ved salgsstart.

I Holtekilen Front bor du tett på fjorden og store grønne friarealer i et etablert boligområde. Prosjektet ligger for seg selv et stykke unna utbyggingen på Fornebu. Her har folk bodd lenge og nabolaget har satt seg. Gå med barna til fotballplassen rett bortenfor, sett deg ned på benken langs kyststien eller ta deg en tur til nærbutikken rundt hjørnet.

Skal du gjøre større innkjøp, er det kort vei til både Fornebu Senter og CC Vest. Både barnehage-og skoletilbudet er godt i området. Holtekilen Front er sentralt men fredelig.

Prosjektet vil bestå av 40 leiligheter fordelt på fire mindre bygg. Det blir garasjekjeller med heis opp i hvert bygg, sykkelparkering og sportsboder. Det er stor variasjon i leilighetstyper i Holtekilen Front; alt fra en romslig 2-roms med stor balkong til en storslått toppleilighet med heis rett opp i leiligheten og stor takterrasse.

Alle leilighetene får romslige uteplasser, en-stavs hvitlasert eikeparkett med vannbåren gulvvarme, takhøyde på 2,5 meter og store vinduer mot Holtekilen. Kjøkkenet kommer fra HTH og er i hvit eikefinér med freste håndtaksspor i kombinasjon med hvite glatte overskap. Integrerte hvitevarer fra Siemens følger med. Badene får sandstenfargede fliser og innredning fra HTH.

Les mer om prosjektet
  • Kontakt megler For mer informasjon, kontakt megler Finn Bragnes ved Sem & Johnsen prosjektmegling på telefon 913 15 818 eller e-post fbr@sem-johnsen.no.