Karolines Hage

Storgata 1-3, 3183 Horten
Pris 1 950 000 – 4 350 000
Størrelse 51–82 m2
Soverom 1–3
Ledige leiligheter 0 av 0 leiligheter ledige! Gå til boligoversikt
Visning Kontakt megler for å avtale visning
Merethe Lunden Andreassen, EiendomsMegler 1 926 25 528 merethe.andreassen@em1.no

Litt om Karolines Hage

Det er enkelt å bo i Karolines Hage –sentralt, men likevel tilbaketrukket fra bykjernen. I umiddelbar nærhet finner du kjøpesentre, kino med fire saler, bibliotek, kafeer, restauranter, barnehage og skoler. Er du av den aktive sorten, er det fint å bo like ved Lystlunden Park og Idrettsanlegg, svømmehall, treningssenter, flotte turområder på Karljohansvern, velkjente Borre golfbane, badestrender og småbåthavn. Den vakre Kyststien som strekker seg helt til Åsgårdstrand, byr på flotte turmuligheter.

Det er 10 minutters kjøring til E18 med kun en times kjøring til Oslo, gode veier sør- og nordover og gode kollektivforbindelser. Toget stopper på Skoppum og tar deg til Oslo og Kristiansand. Og skal du raskt over til Østfold-siden, er det bare noen hundre meter ned til fergeterminalen med ferger over til Moss. Det er kort vei til bussen som tar deg til Høgskolen i Sørøst-Norge, som ligger på Bakkenteigen.

Karolines Hage deles inn i to byggetrinn: trinn 1 (hus A) består av 42 to-, tre- og fireroms leiligheter, mens trinn 2 (hus B) består av 22 tre- og fireroms leiligheter. Alle leilighetene har enten egen balkong eller markterrasse. Toppleilighetene i hus A vil få inntrukne og solrike terrasser. Det blir heis fra parkering i garasjekjeller og bod i kjellerplan. De to boligblokkene i Karolines Hage danner en tunformasjon med et felles uteareal. Grøntarealet skjermes dermed fra omkringliggende gater.