Karolines Hage

Storgata 1–3, 3183 Horten
Pris Ikke klart 
Størrelse 62 leiligheter m2
Soverom 1–3

Litt om Karolines Hage

I Usbl har vi som mål å skaffe boliger for medlemmene våre. Nå planlegger vi et flott boligprosjekt med 62 leiligheter og store, parkopparbeidede grøntområder sentralt i Horten - rett ved friområdet Lystlunden.

Dette flotte prosjektet ligger på tomten som er bedre kjent som "Standard-tomta". På tomten der boligprosjektet skal bygges, tok Privatbanken i Horten kontakt med garver Iver Skaarud på Hadeland og tilbød ham å starte opp garveriet igjen. Garveren, og hans kone Karoline sa ja og flyttet til Horten. Anton Skaarud, som var bror av Iver, tok seg av det økonomiske, mens ekteparet fikk fart på driften igjen. Karoline anla en flott frukthage i tilknytning til garveriet, og boligprosjektet vårt har derfor fått navnet Karolines Hage. 

Som med våre andre prosjekter blir også Karolines Hage bygget med fremtiden i tankene, både når det gjelder bærekraftighet og forvaltning. Med snart 70 års erfaring som boligutvikler vet vi å bruke anerkjente arkitekter og samarbeide med solide aktører i byggebransjen. Det aller viktigste er at det skal være trygt å kjøpe bolig hos oss, og vi er like opptatt av deg som en dag flytter inn i Karolines Hage som vi er av boligene vi bygger og forvalter.