Karolines Hage

Storgata 1–3, 3183 Horten
Pris Ikke klart 
Størrelse 52 –90 m2
Soverom 1–3

Litt om Karolines Hage

Det er enkelt å bo i Karolines Hage – sentralt, men likevel tilbaketrukket fra bykjernen. I umiddelbar nærhet finner du kjøpesenter, kafeer, restauranter, kino, barnehage og skoler.

Er du av den aktive sorten, er det fint å bo like ved Lystlunden Park og Idrettsanlegg, svømmehall, flotte turområder på Karljohansvern, velkjente Borre golfbane, badestrender og småbåthavn.

Det er 10 minutters kjøring til E18 med kun en times kjøring til Oslo. Toget stopper på Skoppum og tar deg til Oslo og Kristiansand. Det er kort vei til bussen som tar deg til Høyskolen i Sørøst-Norge.

Karolines Hage deles inn i to salgstrinn. Første trinn består av 42 to-, tre- og fireroms leiligheter fra 52 til 90 kvm. Alle leilighetene har enten egen balkong eller markterrasse. Toppleilighetene får store og solrike balkonger. I kjelleretasjen blir det parkering og boder, og heis opp til alle etasjer.

De to boligblokkene i Karolines Hage danner en tunformasjon med et felles uteareal. Grøntarealet skjermes dermed fra omkringliggende gater.