Karolines Hage

Storgata 1–3, 3183 Horten
Pris Ikke klart–,–
Størrelse 55 leiligheter m2
Soverom 1–3

Litt om Karolines Hage

Vi i Usbl har som mål å skaffe boliger for medlemmene våre, og nå er vi i gang med et nytt boligprosjekt med 55 leiligheter sentralt i Horten ved Lystlunden. Prosjektet er nå døpt til Karolines Hage. På tomten der Karolines Hage skal bygges, lå det opprinnelig et garveri som gikk konkurs på begynnelsen av 1900-tallet. Privatbanken i Horten tok da kontakt med en garver på Hadeland og lurte på om ikke han kunne starte opp driften igjen. Han het Iver Skaarud. Iver giftet seg med Karoline og sammen flyttet de til Horten. Broren Anton, som holdt tak i det merkantile, og ekteparet fikk garveriet opp å gå igjen. I tilknytning til bedriften anla Karoline en flott frukthage.

Rammesøknaden er sendt til kommunen for behandling, og vi håper å kunne starte salget i 2. eller 3. kvartal 2017. Prosjektet deles inn i to salgstrinn.

Som med våre andre prosjekter blir også Karolines Hage bygget med fremtiden i tankene, både når det gjelder bærekraftighet og forvaltning. Med snart 70 års erfaring som boligutvikler vet vi å bruke anerkjente arkitekter og samarbeide med solide aktører i byggebransjen. Det aller viktigste er at det skal være trygt å kjøpe bolig hos oss, og vi er like opptatt av deg som en dag flytter inn i Karolines Hage som vi er av boligene vi bygger og forvalter.