Karolines Hage

Storgata 1-3, 3183 Horten
Pris 2 180 000 – 3 650 000
Størrelse 51–82 m2
Soverom 1–2
Ledige leiligheter 17 av 64 leiligheter ledige! Gå til boligoversikt
Visning Kontakt megler for å avtale visning
Merethe Lunden Andreassen, EiendomsMegler 1 926 25 528 merethe.andreassen@em1.no

Litt om Karolines Hage

Det er enkelt å bo i Karolines Hage - sentralt, men likevel tilbaketrukket fra bykjernen. Det er kort vei til dagligvareforretninger, kjøpesentre, kino, bibliotek, kafeer, restauranter og diverse tjenester. Er du av den aktive sorten, er det fint å bo like ved Lystlunden Park og Idrettsanlegg, svømmehall, treningssenter, flotte turområder på Karljohansvern, Borre golfbane, badestrender og småbåthavn. Den vakre Kyststien som strekker seg helt til Åsgårdstrand, byr på flotte turmuligheter.

Det er 10 minutters kjøring til E18 med kun en times kjøring til Oslo, gode veier sør- og nordover og gode kollektivforbindelser. Toget stopper på Skoppum og tar deg til Oslo og Kristiansand. Og skal du raskt over til Østfold-siden, er det bare noen hundre meter ned til fergeterminalen med ferger over til Moss. Det er kort vei til bussen som tar deg til Høgskolen i Sørøst-Norge, som ligger på Bakkenteigen.

Vi har nå igjen 2- og 3-roms leiligheter. Alle leilighetene får balkong eller markterrasse. Det blir heis fra garasjekjeller til alle etasjer, samt parkeringsplass for 3-roms leilighetene. Mellom boligblokkene er det en stor og solrik hage til fri benyttelse for beboerne. Hagen ligger godt skjermet fra omkringliggende gater.

Vi planlegger innflytting i perioden januar-april 2020.