Øvre Glenne

Inger Alver Gløersens vei 57–101, 3184 Borre
Pris 2 350 000–3 100 000,–
Størrelse 73–132 m2
Soverom 2–3
Ledige boliger 12 av 32 boliger ledige! Gå til boligoversikt
Visning Kontakt megler for visning.
Merethe Lunden Andreassen, EiendomsMegler 1 +47 926 25 528 merethe.andreassen@em1.no

Litt om Øvre Glenne

Øvre Glenne borettslag ligger barnevennlig og solrikt til i Inger Alver Gløersens vei på Borre, mellom Horten sentrum og Åsgårdstrand. Horten kommune og Borre er helt unike når det kommer til nærheten til naturen og sjøen. Alt du trenger innen dagligvarehandel og kjøpesentre er innenfor gå- og sykkelavstand. Området mellom Åsgårdstrand, Høgskolen i Vestfold, Borre og Horten sentrum har gang- og sykkelsti, samt trygge traseer. Og ikke minst kort avstand til flyplassene Torp og Rygge når man vil ut å reise. Vi som bor her synes det er deilig å bruke liten tid på å komme seg fra A til Å.

Øvre Glenne borettslag består av 32 boliger av varierende størrelser. Det finnes både vertikaldelte tomannsboliger, vertikaldelte rekkehus og firemannsboliger. Alle boligene har egen sportsbod og garasje.

Øvre Glenne borettslag forvaltes av oss i Usbl. Vi har et langt perspektiv på å bygge og forvalte boliger. Som forretningsfører følger vi byggeprosjektet lenge etter at det er ferdigstilt og ordner opp i hverdagen for at du skal trives i boligen din. Dette skiller oss fra andre, tradisjonelle boligbyggere.

 

Meld interesse for Øvre Glenne

  • Korte avstander Dagligvarehandel og kjøpesentre i gå- og sykkelavstand.
  • Flotte turområder Nærhet til naturen og sjøen.
  • Solrikt Gode solforhold.
  • Barnevennlig Ideelt for småbarnsfamilier.
  • Nært flyplass

    Kort avstand til flyplassene Torp og Rygge.

Smarte planløsninger

Vi ser at befolkningen etterspør gode boliger som er enkle å vedlikeholde og samtidig har smarte planløsninger, kombinert med et tidsriktig og moderne interiør og utseende. Derfor har vi med hjelp av Spir arkitekter utviklet borettslaget Øvre Glenne.

Vera Houck, Direktør nye boliger i Usbl


Boligoversikt

Laster boligvelger...