Solheimstunet

Astrids vei 11-25, 1473 Lørenskog
Pris 4 690 000 – 9 980 000
Størrelse 93–127 m2
Soverom 3
Ledige leiligheter 5 av 159 leiligheter ledige! Gå til boligoversikt
Visning Kontakt megler for visning.
Geir Nyland, EiendomsMegler1 +47 901 73 888 gn@eiendomsmegler1.no

Litt om Solheimstunet

På Solheimstunet får du og familien en enklere hverdag. Boligene ligger sentralt til i Lørenskog, med kort vei til butikker, kollektivtrafikk, flotte turområder, interessante kulturtilbud, gode barne-, ungdoms- og videregående skoler, samt flere barnehager. Det er med andre ord kort avstand til alt du trenger - og ønsker deg.

Bo sentralt

Du bor rett ved bussterminalen, og det er bare en kort kjøretur til Hanaborg og Lørenskog togstasjon. Togturen fra Lørenskog til Oslo sentralstasjon tar i underkant av 20 minutter, perfekt for deg som jobber i byen. Når du bor så sentralt, får du mer tid til det du virkelig ønsker å bruke fritiden din på.

Noe for alle

Glad i det urbane livet med shoppingmuligheter, restauranter og teater? Eller vil du fylle på med fine naturopplevelser? Bor du på Solheimstunet kan du velge og vrake uten å måtte gå på kompromiss med egne interesser og hobbyer. Du kan handle på Metro Senter og nyte bylivet den ene dagen, og kose deg i marka den andre.

3 byggetrinn

Solheimstunet består av 3 byggetrinn. Trinn 1 og 2 er nå under bygging, og planlagt innflytting er i 2.-4. kvartal 2018. Disse to trinnene består av 2-, 3-, 4-, 5- og 6-roms leiligheter, alle med universell utforming. Samtlige leiligheter ligger mot syd og vest, har romslige balkonger og slipper solen inn gjennom store vindusflater. I toppetasjene blir det romslige leiligheter med store takterrasser. Se boligvelgeren for hvilke leiligheter som fremdeles er ledige.

Trinn 3 kommer snart for salg. Dette trinnet består av 56 leiligheter fordelt på fem etasjer i to bygg. Leilighetene ligger tilbaketrukket og bilfritt til med skjermede uteområder rett utenfor døren. Prosjektet består av 2-roms leiligheter fra 47 kvm, 3-roms leiligheter fra 55 kvm og 4-roms leiligheter fra 110 kvm. Alle leilighetene har romslige og private uteplasser, i tillegg til felles solrik takterrasse i 6. etasje. 

I kjelleretasjen blir det parkering og boder, og alle oppganger har trapp og heis.

 

Meld interesse for Solheimstunet

  • Ideelt for aktive mennesker Gangavstand til Langvannet, nært golfbanen på Losby Gods og en kort kjøretur til Østmarka.
  • Solrikt

    Alle leilighetene har store balkonger mot både sør og vest.

  • Nært det du trenger i hverdagen

    Kort avstand til Metro Senter og dagligvarebutikker, kino, bibliotek, teater og spisesteder.

  • Godt skoletilbud Det finnes både barne-, ungdoms- og videregående skoler i området.
  • Gode kollektivtilbud To minutter å gå til bussterminalen og 18 minutter til Oslo S med toget fra Lørenskog stasjon.

i hjertet av lørenskog

Enten du skal en tur på butikken, reise til jobb, få barna på skolen eller i barnehagen – Solheimstunet ligger midt i smørøyet.

Geir Nyland, EiendomsMegler 1 Prosjekt