Solheimstunet

Astrids vei 3 og 6, 1473 Lørenskog
Pris 2 680 000 –  9 980 000
Størrelse 47–127 m2
Soverom 1–3
Ledige leiligheter 60 av 215 leiligheter ledige! Gå til boligoversikt
Visning

Torsdag 24. mai, kl. 17.00—18:00

Legg visning i kalender

Søndag 3. juni, kl. 14.00—15:00

Legg visning i kalender
Geir Nyland, EiendomsMegler1 +47 901 73 888 gn@eiendomsmegler1.no

Litt om Solheimstunet

Alle kan kjøpe bolig på Solheimstunet, men ved salgsstart har Usbl-medlemmer forkjøpsrett. Fristen for å melde forkjøpsrett for trinn 3 er torsdag 7. juni klokken 10.00. Innen denne fristen må både medlemmer og andre interesserte ha sendt inn kjøpetilbudet til EiendomsMegler 1. Boliger som ikke blir solgt til Usbl-medlemmer vil bli solgt etter loddtrekning dersom det er flere som har valgt samme bolig.

For mer informasjon om forkjøpsretten, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post. Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene.

På Solheimstunet får du og familien en enklere hverdag. Boligene ligger sentralt til i Lørenskog, med kort vei til butikker, kollektivtrafikk, flotte turområder, interessante kulturtilbud, gode skoler og barnehager. Det er med andre ord kort avstand til alt du trenger – og ønsker deg.

Står en lys og luftig leilighet med store vinduer og en herlig uteplass høyt på ønskelisten din? Da har du kommet til rett sted. Enten du går for en leilighet på bakkeplan med hyggelig markterrasse, eller velger en av boligene i etasjene over, med deilig balkong eller privat inntrukken terrasse, er det bare å glede seg til godværsdager. Solheimstunet byr på ekstra lyse og luftige boliger med store vinduer og skyvedører fra gulv til tak, så her er det bare å slippe solen inn.

Byggetrinn 3 består av 56 leiligheter fordelt på fem etasjer i to bygg, begge med både trapp og heis. Leilighetene vil få ulike størrelser og forskjellige prisklasser, noe som gjør det enkelt for deg å finne din drømmebolig. I kjelleren er det parkering, boder og tekniske rom, mens på toppen ligger en felles takterrasse for alle beboere.

I Solheimstunet trinn 1 og 2 har vi igjen noen få leiligheter. Se boligvelger for hvilke som er ledige.

Her kan du laste ned prisliste for trinn 3.

i hjertet av lørenskog

Enten du skal en tur på butikken, reise til jobb, få barna på skolen eller i barnehagen – Solheimstunet ligger midt i smørøyet.

Geir Nyland, EiendomsMegler 1 Prosjekt