Telefonsystem er nede!

Support er på saken. Du kan fortsatt nå oss på usbl@usbl.no og på Facebook.
Solheimstunet

Astrids vei 3 og 6, 1473 Lørenskog
Pris 2 680 000 –  9 980 000
Størrelse 47–127 m2
Soverom 1–3
Ledige leiligheter 31 av 215 leiligheter ledige! Gå til boligoversikt
Visning i Astridsvei 15, Lørenskog Torsdag 25. oktober, kl. 17.00—18:00
Geir Nyland, EiendomsMegler1 +47 901 73 888 gn@eiendomsmegler1.no

Litt om Solheimstunet

På Solheimstunet får du og familien en enklere hverdag. Boligene ligger sentralt til i Lørenskog, med kort vei til butikker, kollektivtrafikk, flotte turområder, interessante kulturtilbud, gode skoler og barnehager. Det er med andre ord kort avstand til alt du trenger – og ønsker deg.

Står en lys og luftig leilighet med store vinduer og en herlig uteplass høyt på ønskelisten din? Da har du kommet til rett sted. Enten du går for en leilighet på bakkeplan med hyggelig markterrasse, eller velger en av boligene i etasjene over, med deilig balkong eller privat inntrukken terrasse, er det bare å glede seg til godværsdager. Solheimstunet byr på ekstra lyse og luftige boliger med store vinduer og skyvedører fra gulv til tak, så her er det bare å slippe solen inn.

Byggetrinn 3 består av 56 leiligheter fordelt på fem etasjer i to bygg, begge med både trapp og heis. Leilighetene vil få ulike størrelser og forskjellige prisklasser, noe som gjør det enkelt for deg å finne din drømmebolig. I kjelleren er det parkering, boder og tekniske rom, mens på toppen ligger en felles takterrasse for alle beboere.

i hjertet av lørenskog

Enten du skal en tur på butikken, reise til jobb, få barna på skolen eller i barnehagen – Solheimstunet ligger midt i smørøyet.

Geir Nyland, EiendomsMegler 1 Prosjekt