Solheimstunet

Ragnhilds vei 3, 1473 Lørenskog
Pris 3 880 000 – 10 150 000
Størrelse 73–138 m2
Soverom 2–3
Ledige leiligheter 9 av 159 leiligheter ledige! Gå til boligoversikt
Visning

Tirsdag 24. oktober, kl. 18.00—19:00

Legg visning i kalender

Søndag 12. november, kl. 14.30—15:30

Legg visning i kalender
Geir Nyland, EiendomsMegler1 +47 901 73 888 gn@eiendomsmegler1.no

Litt om Solheimstunet

På samme tomt som Solheimstunet trinn 1 og 2, har vi mottatt byggetillatelse for å bygge 56 leiligheter fordelt på to punkthus.  

På Solheimstunet får du alt du trenger rett utenfor døren. Enten du skal en tur i butikken, reise til jobb, få barna på skolen eller i barnehagen - Solheimstunet ligger midt i smørøyet. Bussterminalen er nærmeste nabo og noen minutters kjøretur unna er Hanaborg og Lørenskog stasjoner med togforbindelse østover og vestover. Metrosenteret med sine mange butikker og lange åpningstider gjør både hverdagshandelen og shoppingen enklere. Området har et godt skoletilbud med både barne-, ungdoms- og videregående skoler. Det er også flere barnehager innen kort avstand.

Solheimstunet bærer sitt navn med rette – her slipper solen til enten du er på det store, skjermede uteområdet eller sitter på terrassen og tar kveldssolen imot etter endt arbeidsdag. Byggene i trinn 1 og 2 er på inntil åtte boligetasjer, og alle oppganger har trapp og heis. Bygningskroppen mot gaten har fasader i tegl supplert med detaljer i andre materialer. Alle leilighetene får store balkonger som henvender seg mot syd og vest, og i toppetasjene blir det romslige leiligheter med store takterrasser. I kjelleretasjen er det planlagt parkering, boder og tekniske rom, samt et mindre næringslokale som vender ut mot Skårersletta.

Sameiet Solheimstunet trinn 1 og 2 består av 159 praktiske leiligheter som varierer i størrelse fra toroms- til seksromsleiligheter. Alle leilighetene er universelt utformet.

Solheimstunet boligsameie forvaltes av oss i Usbl. Vi har et langt perspektiv på å bygge og forvalte boliger. Som forretningsfører følger vi byggeprosjektet lenge etter at det er ferdigstilt og ordner opp i hverdagen for at du skal trives i boligen din. Dette skiller oss fra andre, tradisjonelle boligbyggere.

 

Meld interesse for Solheimstunet

  • Ideelt for aktive mennesker Gangavstand til Langvannet, nært golfbanen på Losby Gods og en kort kjøretur til Østmarka.
  • Solrikt

    Alle leilighetene har store balkonger mot både sør og vest.

  • Nært det du trenger i hverdagen

    Kort avstand til Metro Senter og dagligvarebutikker, kino, bibliotek, teater og spisesteder.

  • Godt skoletilbud Det finnes både barne-, ungdoms- og videregående skoler i området.
  • Gode kollektivtilbud To minutter å gå til bussterminalen og 18 minutter til Oslo S med toget fra Lørenskog stasjon.

i hjertet av lørenskog

Enten du skal en tur på butikken, reise til jobb, få barna på skolen eller i barnehagen – Solheimstunet ligger midt i smørøyet.

Geir Nyland, EiendomsMegler 1 Prosjekt

Boligoversikt

Laster boligvelger...