Salgsstart Solheimstunet byggetrinn 3

Som Usbl-medlem har du forkjøpsrett når det nye byggetrinnet i Lørenskog legges ut for salg. Meld forkjøp innen fristen.

Ved redaksjonen Foto: Usbl 

Nå legger vi ut siste byggetrinn på Solheimstunet! Trinn 3 består av 56 leiligheter fordelt på fem etasjer i to bygg. Leilighetene har super beliggenhet i sentrum av Lørenskog på et bilfritt tun, med skjermede uteområder rett utenfor døren. 

Som Usbl-medlem kan du velge leilighet først! Bruk forkjøpsretten din innen torsdag 7. juni klokken 10. 

Er du ikke Usbl-medlem? Meld deg inn nå og se alle de supre fordelene du får tilgang til! 

Alle kan kjøpe bolig på Solheimstunet, men ved salgsstart har Usbl-medlemmer forkjøpsrett. Innen fristen må både medlemmer og andre interesserte ha sendt inn kjøpetilbudet til EiendomsMegler 1. Boliger som ikke blir solgt til Usbl-medlemmer vil bli solgt etter loddtrekning dersom det er flere som har valgt samme bolig.

Populært boligprosjekt

Så langt har Solheimstunet vært en soleklar salgssuksess. Av til sammen 159 leiligheter på tidligere byggetrinn er allerede 155 solgt. 

For mer informasjon om forkjøpsretten, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post. Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene.

Les mer om prosjektet og se flere bilder her. 

Byggetrinn 3 består av 56 leiligheter fordelt på fem etasjer i to bygg, begge med både trapp og heis. Leilighetene vil få ulike størrelser og forskjellige prisklasser, noe som gjør det enkelt for deg å finne din drømmebolig. I kjelleren er det parkering, boder og tekniske rom, mens på toppen ligger en felles takterrasse for alle beboere.

Finn din nye bolig på Solheimstunet byggetrinn 3