Skaff deg drømmeboligen - før de andre

Som Usbl-medlem har du forkjøpsrett når leilighetene i Karolines Hage byggetrinn 2 legges ut for salg!

Ved redaksjonen Foto Usbl

Er du på jakt etter et godt sted å bo i Horten? Sjekk ut de nye boligene vi bygger i Karolines Hage! Byggetrinn 2 er nå i gang og ved salgsstart har alle Usbl-medlemmer forkjøpsrett. Det betyr at du som Usbl-medlem står først i køen og kan velge din bolig før de andre!

Er du ikke allerede Usbl-medlem, kan du melde deg nå og se alle våre nye boligprosjekter og spennende medlemsfordeler!

Fristen for å melde forkjøp er torsdag 7. juni klokken 10. Innen denne fristen må alle medlemmer og andre interesserte ha sendt inn kjøpetilbudet til Eiendomsmegler 1. Boliger som ikke blir solgt til Usbl-medlemmer, vil bli solgt etter loddtrekning dersom flere har valgt samme bolig.me bolig

Karolines Hage byggetrinn 2 består av 22 lekre og splitter nye tre- og fireroms leiligheter, alle med egen balkong eller markterasse. Her får du også heis fra parkering i garasjekjeller og bod i kjelleren. Utenfor er det flott og grønt, skjermet fellesområde, til glede for alle beboere. 

Les mer om boligene i byggetrinn 2 her. 

I Karolines Hage i Horten bor du sentralt, men likevel tilbaketrukket. Du har alt du trenger i nærheten av butikker, fritids- og kulturtilbud, skoler og barnehager. I tillegg bor du nærme den vakre Kyststien, her venter fine turmuligheter.