Lystadhagen

Lystadveien 19, 31-35, 3209 Sandefjord
Pris 3 350 000 – 4 100 000
Størrelse 81–92 m2
Soverom 2
Ledige boliger 3 av 24 leiligheter ledige! Gå til boligoversikt
Visning i Lystadveien 19-35 Kontakt megler for visning.
Stian Dursett, EiendomsMegler 1 992 77 710 stian.dursett@em1.no

Litt om Lystadhagen

Salget er i gang!
 

Bo landlig, men sentralt i Sandefjord

Er du på flyttefot og leter etter drømmeboligen sentralt i Sandefjord? Ser du etter et akkurat passe stort, stilig og splitter nytt hjem som ligger både landlig og sentrumsnært til? Da må du sjekke ut våre nye boliger vi bygger i Lystadhagen, rett ved Sandefjord.


Ønsker du å flytte fra hus til en mindre og mer praktisk bolig - der du fortsatt har god plass til besøk av familie og venner? Her i Lystadhagen får du både i pose og sekk. Du kan gå på skogstur den ene dagen, drikke kaffe i Sandefjord sentrum den andre, og nyte det vakre landskapet langs sjøen den tredje.

Fra Lystadhagen er det bare 5 minutter med bil inn til Sandefjord sentrum, og det er gode bussforbindelser i alle retninger. Det er også lett adkomst og parkering for familie og gjester i Lystadhagen. Lystadhagen borettslag vil ligge i et etablert boligområde på Ranvik/Lystad i Sandefjord kommune.

24 lekre leiligheter venter på deg! Leilighetene får størrelser fra 81 til 92 m² BRA med store, overbygde balkonger med frostet glassrekkverk. De fleste leilighetene har inngang fra svalgang, mens de resterende får inngang fra innvendig trappehus. Hver leilighet får en parkeringsplass i garasjekjeller, bod på kjellerplan og fellesarealer med lekeplass og benker. Du slipper å bære langt fra bilen – det er heis fra garasje til hver etasje!


 

Meld interesse for Lystadhagen

 • Attraktivt boligområde

  Solrik beliggenhet, attraktivt og rolig boligområde uten gjennomgangstrafikk.

 • Gode kollektivmuligheter

  Buss går i alle retninger – det tar 20 minutter med buss til flyplassen, og det er kort vei til fergeterminal.

 • Parkering

  Egen parkeringsplass i garasjekjeller. 

 • Heis

  Det er heis fra garasje til hver etasje.

 • Balkonger

  Store, overbygde balkonger med frostet glassrekkverk