Lystadhagen

Lystadveien 19, 31-35, 3209 Sandefjord
Pris 3 350 000 – 4 250 000
Størrelse 81–92 m2
Soverom 2
Ledige boliger 11 av 18 leiligheter ledige! Gå til boligoversikt
Visning Kontakt megler for visning.
Stian Dursett, EiendomsMegler 1 992 77 710 stian.dursett@em1.no

Litt om Lystadhagen

Lystadhagen er et svært gjennomtenkt boligprosjekt – lyst, solrikt, rolig, barnevennlig, landlig og uten gjennomgangstrafikk. Likevel er det så nært både Sandefjord, turområder og stranden. Det betyr frisk luft og minimalt med biler. Vi har sett for oss at dette er det perfekte sted å bo for folk som vil flytte til noe mindre, men mer plasseffektivt. Et sted der barn eller barnebarn kan leke trygt på fellesområdene, og hvor det er kort vei til å dyrke et bredt utvalg av fritidsinteresser.

Fra Lystadhagen er det bare 5 minutter med bil inn til Sandefjord sentrum, og det er gode bussforbindelser i alle retninger. Det er også lett adkomst og parkering for familie og gjester i Lystadhagen.

Lystadhagen borettslag vil ligge i et etablert boligområde på Ranvik/Lystad i Sandefjord kommune. Her skal Usbl bygge 24 treroms leiligheter fordelt på to bygg i to etasjer. Prosjektet deles inn i to byggetrinn, hvor byggetrinn 1 består av 18 leiligheter og byggetrinn 2 består av 6 leiligheter.

Leilighetene får størrelser fra 81 til 92 m² BRA med store, overbygde balkonger med frostet glassrekkverk. De fleste leilighetene har inngang fra svalgang, mens de resterende får inngang fra innvendig trappehus. Hver leilighet får en parkeringsplass i garasjekjeller, bod på kjellerplan og fellesarealer med lekeplass og benker. Du slipper å bære langt fra bilen – det er heis fra garasje til hver etasje!

 

 

Meld interesse for Lystadhagen

 • Attraktivt boligområde

  Solrik beliggenhet, attraktivt og rolig boligområde uten gjennomgangstrafikk.

 • Gode kollektivmuligheter

  Buss går i alle retninger – det tar 20 minutter med buss til flyplassen, og det er kort vei til fergeterminal.

 • Parkering

  Egen parkeringsplass i garasjekjeller. 

 • Heis

  Det er heis fra garasje til hver etasje.

 • Balkonger

  Store, overbygde balkonger med frostet glassrekkverk


Laster boligvelger...