Hopp til hovedinnhold
Bli medlem

Nå kommer Usbl Nøkkelen

I samarbeid med teknologi-selskapet Unloc, går Usbl i gang med et spennende prosjekt knyttet til digitale nøkler.

Hva er Usbl Nøkkelen?

For styret er administrasjon og håndtering av fysiske nøkler tidskrevende oppgaver. Fysiske nøkler kommer lett på avveie, må bestilles opp og koordineres. Med Usbl Nøkkelen har styret full oversikt, kan når som helst gi ut nye tilganger til beboere og andre, og kan når som helst slette tilganger ved behov.

Usbl Nøkkelen blir en del av Portalen, som betyr at all administrasjon kan gjøres der inne. Usbl Nøkkelen er et praktisk supplement, og de som ønsker kan fortsatt bruke sine gamle nøkler eller brikker.

Med Usbl Nøkkelen kan styret:

  • Gjøre styrearbeidet mer effektivt. Del en midlertidig digital nøkkel til håndverkere og servicearbeidere mens du er på jobb. Raskt og enkelt gi, legg til eller fjern beboeres tilganger til byggets fellesdører etter behov.
  • Redusere drift- og vedlikeholdskostnader for bofelleskapet. Unngå blant annet dyre utskiftninger av nøkkelsylindere som medfølger når beboere mister systemnøkler, og reduser generell slitasje.
  • Få bedre oversikt over bruk og deling av nøkler i borettslaget eller sameiet, samt reduser behovet for flere fysiske nøkkelkopier.
  • Glede beboerne med en noe som forenkler hverdagen. Digitale nøkler tilrettelegger også for en tryggere og mer fleksibel tilgang til hjemmesykepleie, pakkeleveranser, korttidsutleie og besøk fra servicearbeidere.

Med Usbl Nøkkelen kan beboere:

  • Få mer fleksibilitet i hverdagen. Dele midlertidige nøkler til håndverkeren, svigermor eller naboen som skal inn og vanne plantene når du er på ferie.
  • Bruke mobilen som ekstranøkkel. Slipp unødvendig tid brukt på å glemme, miste eller lete etter nøkler.
  • Ingen flere nøkkelkopier. Dele permanente digitale nøkler til kjæresten, kompisen eller barna.
  • En app for alle dører. Samle både dine egne og andres nøkler i én og samme app.

Usbl Nøkkelen legges ut for salg høsten 2020.

Meld interesse

Spørsmål og svar

Hva er Usbl-nøkkelen?

Hvorfor digitale nøkler?

Hva skjer etter vi har meldt interesse?

Hva med leilighetsdørene?

Kan man fortsatt bruke fysiske nøkler?

Hva med sikkerheten?

Fungerer Usbl Nøkkelen på alle typer mobiler?