Forretningsføring og økonomistyring 

Det er styret som er ansvarlig for borettslagets eller sameiets økonomi. Vi vet at dette ansvaret kan være overveldende. Derfor kan Usbl som forretningsfører og våre rådgivere og autoriserte regnskapsførere hjelpe styrer i både borettslag og sameier med å ivareta alle de årlige oppgavene. Over 1 500 borettslag og sameier har allerede trygt overlatt forretningsførselen til oss i Usbl.

Effektiv styring av borettslag og sameier

Vi kan ta oss av tjenester som budsjettering og regnskapsførsel, innkreving av felleskostnader og generell rådgivning for styret om daglig drift av borettslaget eller sameiet. Våre rådgivere hjelper deg også gjerne med andre administrative oppgaver. Med Usbl som forretningsfører får du en effektiv og trygg styring av økonomi og administrasjon i ditt borettslag eller sameie. 

Vi kan bistå med likviditetsbudsjetter, følge opp forsikring av eiendommen, innhente finansieringstilbud og delta i årsmøter og generalforsamlinger. Vi skreddersyr tjenesten til ditt borettslag eller sameie og tar oss gjerne av alt fra innkalling til styremøter og protokoller til oppfølging av vedtakene.

Fordeler for borettslag og sameier som kunde i Usbl

Som kunde i Usbl får borettslag og sameier også tilgang til gode rabatter på tjenester som forsikring, fellesstrøm og containerleie.

Vi tilbyr også det nettbaserte verktøyet Portalen som er utviklet for å gjøre styrearbeidet enklere og mer effektivt. Portalen lar deg blant annet behandle fakturaer og kalle inn til møter elektronisk, få oversikt over forsikringssaker og gir deg tilgang til beboerlister og ditt borettslag eller sameiets regnskap og arkiv. 

Forkort din vei inn til Portalen.

 
 
 

Referanser

 

Borettslaget Årvoll Øst

Borettslaget har benyttet Usbl som forretningsfører siden det var nytt i 1952, og i løpet av de siste to årene har laget gjennomgått to store prosjekter hvor Usbl har hatt rollen som prosjektleder.

Vi kan anbefale andre borettslag å benytte Usbl's tjenester. Vi har hatt god nytte av dem både i prosjektene og som forretningsfører. Styreleder Ann-Cathrin Zalachas.

Stig borettslag

Stig borettslag har de siste årene vært aktive på vedlikehold, hatt gjennomgang av diverse avtaler og lån, og bygget nytt garasjeanlegg. Borettslaget har benyttet seg av bistand fra Usbl og har hatt et godt samarbeid med prosjektledelse, regnskap, rådgiver og juridisk avdeling.

Det er betryggende for oss i styret å ha Usbl med sin kompetanse i ryggen for at vi skal kunne drifte borettslaget på best mulige måte. Styreleder Pål Jensen
 
 
Aktuelt

Usbl fikk det til å bli moro

Da borettslaget til styreleder Bente Dahl var i trøbbel, sto Usbl klar til å hjelpe. Les hele saken her