Hopp til hovedinnhold
Bli medlem

Aktiv hverdag i hjertet av Lørenskog

Se for deg å flytte rett inn i noe helt nytt, der ingen andre har bodd før deg. Hva om du i tillegg kan få alt du trenger rett utenfor døren din?

Slik har vi lagt til rette for deg på Solheimstunet.

Se for deg å flytte rett inn i noe helt nytt, der ingen andre har bodd før deg. Hva om du i tillegg kan få alt du trenger rett utenfor døren din? 

 Midt i hjertet av Lørenskog finner du Solheimstunet - helt nye leiligheter designet for en aktiv hverdag. Her har du gangavstand til både kulturtilbud og flotte turområder. Uansett hva du foretrekker, finner du det i nærheten og med enkel tilgang.

Meld din interesse i dag!

- Solheimstunet byggetrinn 3 ligger stille og bilfritt til, med et frodig uteområde rett utenfor. Alle leilighetene har enkel adkomst da du kan ta heisen fra parkeringskjelleren og rett opp til trapperommet i din etasje, forteller arkitekten bak Solheimstunet, Hildegunn Haugen i Alt Arkitektur. Se mer i boligvelgeren.

 

Klikk på bilde for forstørrelse 🔎

Nærhet til alt

På Solheimstunet er tanken å gjøre hverdagen enklere for deg og din familie. Du får kort vei til butikker og kollektivtrafikk, men også til skoler. Området har et godt skoletilbud med både barne-, ungdoms- og videregående skoler. Dessuten finnes det flere barnehager innen kort avstand. 

Pendler du? Leilighetene ligger like ved bussterminalen, mens en kort kjøretur tar deg til Hanaborg og Lørenskog togstasjon. Til Oslo tar det i underkant av 20 minutter med tog. Altså perfekt for deg som jobber i byen.

Enten du skal på jobb eller få barn i barnehage eller skole, er det lagt rette for at det skal gå så smidig som mulig. 

Kultur som nabo

Bruk tiden til det du har mest lyst til, ikke på å komme deg dit. På Solheimstunet er det enkelt å kombinere fritid og hobby, siden tilbudet er stort rett utenfor døren. 

Nærmeste nabo er kulturhuset Lørenskog Hus. Her finner du kino, bibliotek og fine spisesteder hvor du kan oppleve de gode kulturopplevelsene.

For deg som er glad i shopping er det mange muligheter på Metro-senteret som ligger like i nærheten. Her har du et stort antall butikker å boltre deg i. De lange åpningstidene gjør også hverdagshandelen enklere. 

Klar, ferdig, fritid

Hvorfor velge mellom et urbant liv og naturopplevelser? På Solheimstunet får du i pose og sekk. 

I nabolaget finner du idrettsanlegg som er hyggelig for deg med barn eller om du selv driver med organisert idrett. En kort kjøretur unna ligger Østmarka med fantastiske turmuligheter. Her finner du også et stort løypenett for skigåere om vinteren. 

På varme sommerdager kan du ta turen til Langvannet like ved for et deilig bad. Spiller du golf kan du legge helgen til Losby Gods, som frister med 9- og 18-hulls golfbane, for ikke å snakke om innendørs simulator.

På Solheimstunet er det god plass til dine hobbyer. 

- Byggene har felles underetasje med parkeringskjeller, sportsboder og sykkelparkeringsrom. Underetasjen er sammenhengende med de første byggetrinnene på Solheimstunet, og denne løsningen gir gjennomkjøring til trinn 3 både via Astrids vei og fra Ragnhilds vei, forteller Haugen.

Passer dine behov

Etter en aktiv dag skal det være godt å komme hjem til seg selv. Solheimstunet byr på ekstra lyse og luftige boliger som sørger for å slippe solen inn. 

Byggetrinn 3 består av 56 leiligheter i forskjellige størrelser fordelt på fem etasjer i to bygg. Leilighetene på bakkeplan har hyggelige markterrasser med plass til grilling og sommerselskap, mens boligene i etasjene over har deilige balkonger eller takterrasser. I tillegg finnes en felles takterrasse der du kan hygge deg med naboene dine. 

- Byggetrinn 3 består av leiligheter med fleksible planløsninger. Vi har lagt vekt på at rommene skal kunne brukes på ulike måter, for at leiligheten skal passe nettopp deg og din families behov. Leilighetene varierer i størrelse, fra 2-roms på 47 m2 til 4-roms på hele 110 m2. Uansett hvilken leilighet du velger, vil du få en romslig og luftig bolig med store vinduer, sier arkitekten Hildegunn Haugen.

Nyt nytt

Flere av planløsningene har også skyvedører ut mot fasaden. 

- Åpne skyvedører gjør at leilighetene virker luftigere og lysere, og du får ekstra utsyn. Vi har dessuten lagt vannbåren varme i gulvet nettopp for å kunne ha vinduer fra gulv til tak. På den måten slippes enda mer lys inn i leilighetene, sier arkitekten bak Solheimstunet.

Leilighetene er også utformet for å gi deg og din familie en enklere hverdag. De har praktiske løsninger og er enkle å innrede. Dere har enkel tilgang på både heis og garasje, sånn at dere kommer dere raskt og enkelt ut og inn. 

Boligen er splitter ny, men dere gjør den til deres hjem ved å sette deres personlige preg på den. Arkitekten har valgt klassiske farger og tidløse materialer som er enkle å kombinere med deres egen stil. 

- Jeg synes særlig fasaden har blitt veldig bra. Her er det brukt Kebony-kledning som er behandlet for å tåle vind og vær. Over tid får den en naturlig sølvgrå patina. Noen av detaljene er beiset i en gyllen farge som gir fin kontrast til den sølvgrå kledningen. Den gylne fargen gjentas på vindusomramminger, sier Haugen. 

Fortsatt er det ledig noe flotte tre- og fireromsleiligheter fordelt på alle etasjene. 

Her er det bare å innrede som du selv ønsker og flytte rett inn. Dermed er du klar til å utforske alle mulighetene du har ved et hjem på Solheimstunet.

Meld din interesse i skjemaet under i dag!

Interessert i dette prosjektet?

Meld interesse for å holde deg oppdatert på nyheter fra Solheimstunet.

 Jeg samtykker til at Usbl kan sende meg informasjon og megler kan kontakte meg om prosjektet. Samtykket kan til enhver tid trekkes ved å kontakte oss eller bruke lenke til avmelding i e-post. Se mer i Usbl’s personvernerklæring om behandling av personopplysninger.

Eiendomsmegler 1

Geir Nyland

Ny bolig - trygt valg

Det er mange grunner til å kjøpe en ny bolig når du er på jakt etter ditt nye hjem. Med fem års garanti og reklamasjonsrett, har du et mye sterkere rettsvern enn om du kjøper brukt bolig. Ett år etter overtagelsen har vi en gjennomgang av boligen sammen med deg, for å kontrollere at alt er i orden. 

Boligene våre følger alle nye byggestandarder og forskriftskrav om våtrom, teknisk anlegg, brannsikring, materialer og miljø.

Synes du budrunder er stressende? Alle våre nye boliger selges til fastpris. Da vet du hva boligen koster, og slipper å se boligdrømmen gå tapt om budene blir for høye. 

Usbl har over 70 års erfaring som boligutvikler. Vi samarbeider med anerkjente arkitekter og solide aktører i byggebransjen. I dag har vi 100.000 medlemmer og forvalter 1600 borettslag og sameier over hele Østlandet.

 

Tekst: Usbl & Sempro | Foto: Usbl